TİRESPOR, KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR

  Açılış törenine, sporcu ve taraftarlarının geniş katılımıyla başlandı. 85 sporcuyla gerçekleştirilen açılış kurban kesimi, saygı...

 

Açılış törenine, sporcu ve taraftarlarının geniş katılımıyla başlandı. 85 sporcuyla gerçekleştirilen açılış kurban kesimi, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. Tirespor Kulüp Başkanı İhsan Güçtekin, yaptığı konuşmada, bu sezon *masterlar* ve *2. amatör lig* müsabakalarına katılacaklarını, ve kulübü layık olduğu konuma getirecekleri ana kadar mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ise sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı. Eski Tirespor Başkanı Muzaffer Baybars da her zaman takımın arkasında olduklarını belirterek duygularını paylaştı.

Haber

Açılışta yapılan karma takım gösteri maçlarıyla birlikte konuşmalar sona erdi. Tirespor’un antrenör ve yöneticisi Mustafa Memişoğlu ise verdiği demeçte, kulübün kapanmanın eşiğinden dönerek tekrar hayata döndüğü bu anın duygusal bir gün olduğunu ve artık hem antrenör hem de yönetici olarak görev aldığını belirtti. Memişoğlu, “Bu benim için büyük bir gurur. Şimdi ise hem antrenörü hem de yöneticisiyim. Bu benim için büyük bir gurur. Artık bu şehrin çocuklarıyla en baştan yeni hikayeler yazma zamanı… ‘Şehrin çocukları şehrin stadyumunda’ mottosuyla buradayız. Bu bağlamda Atatürk Stadyumu’nun kapılarını şehrin çocuklarına açan Belediye Başkanı Atakan Duran’a camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Açılışın dikkat çeken notları arasında erken saatte ve hafta içine denk gelmesine rağmen kalabalık bir taraftar topluluğunun katılımı, ailelerin yoğun ilgisi ve eski oyuncuların destek mesajları yer alıyor. Ayrıca, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk’ün masterlar takımında oynaması ve performansı da alkış topladı. Skorborda yansıtılan Tirespor logosu ise büyük takdir aldı.

Haber


Haber

Tirespor’un bu yeni başlangıcı, şehir halkının ve sporseverlerin umutlarını yeniden yeşertirken, kulübün zorlu mücadelesi ve dayanışması da takdirle karşılandı. Kulüp, 1970’li yıllardaki parlak günlerine geri dönme azmiyle, yeni sezonun getireceği başarılara odaklanıyor.

MUSTAFA UYSAL YENİTİRE

Bakmadan Geçme