Tire'den çifte transfer

Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen 3. Lig 1. Grup takımlarından Tire 1922, dış transferde...

Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen 3. Lig 1. Grup takımlarından Tire 1922, dış transferde iki futbolcuyu daha renklerine bağladı. Kırmızı beyazlılar, son olarak Nazilli Belediyespor’da görev yapan kaleci Kıvanç Küçükkarış ve Osmaniyespor’dan sol bek Selim Avcı ile anlaşma sağladı.

Futbola memleketi Kırklareli’nin takımlarından Kayaspor’un altyapısında başlayan 24 yaşındaki file bekçisi Kıvanç, buradan Keçiörengücü’ne geçti ve bu takımda profesyonel oldu. 2014-15 sezonunu Erzin Belediyespor’da geçiren Kıvanç, geçtiğimiz sezon ise Keçiörengücü’nden Anagold 24 Erzincanspor’a transfer oldu. Ligin ilk haftasında golsüz eşitlikle sona eren maçta Tire 1922’ye karşı takımının kalesini koruyan Kıvanç, devre arasında 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor’a kiralanmıştı.

Yine 24 yaşındaki sol bek  Selim ise kariyerine Almanya’nın Waldhof Mannheim takımının alt yapısında başladı. Buradan Sandhausen altyapısına geçen gurbetçi futbolcu, birer sezon Arminia Ludwigshafen ve Pirmasens takımlarında oynadı. Geçtiğimiz sezon Osmaniyespor ile 3. Lig’de ter döken Selim, bu yıl ise Tire 1922’nin başarısı için çalışacak.

Haber: Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme