Tire’deki çalışmalara yerinde inceleme

Tire’de pazartesi günü İZSU ve İZMİRGAZ ekiplerinin yaptıkları ön çalışmaların ardından ilçenin en yoğun noktalarından olan...

Tire’de pazartesi günü İZSU ve İZMİRGAZ ekiplerinin yaptıkları ön çalışmaların ardından ilçenin en yoğun noktalarından olan Atatürk ve Gümüşpala caddelerinde belediye ekiplerince astar asfalt çalışmaları dün sabah başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “İZSU Genel Müdürlüğü ve İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarının tamamlanmasıyla Atatürk ve Gümüşpala caddelerinde ilk etap olarak astar asfalt çalışmaları, 16 Aralık 2020 Çarşamba sabahı söz verdiğimiz gibi başladı.

Caddelerde insan sağlığını tehdit eden asbestli borular değiştirildi, doğalgaz alt yapı çalışmaları bitirildi. Gümüşpala Caddesi’nin tamamında ve Atatürk Caddesi Bedesten üstündeki kaldırımlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Hizmetlerin yerine getirilmesinde bizi kırmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer, İBB Genel Sekreteri Buğra Gökçe, İBB Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Ö. Ozan Yılmaz, Küçük Menderes (Güney) Bölge Müdürü Sayın Mustafa Kapı, Bölge Şefi Sayın Çağatay Yamanlar, Alan Sorumluları Hüseyin Uyan, Cemal Başkanoğlu, Murat Saygıner, Kudret Turan’a hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme