Tire’de tekvando rüzgarı

Tire Belediyespor Tekvando Takımı, 2020 yılı ilk kuşak sınavını büyük bir katılım ve coşku ile yaptı....

Tire Belediyespor Tekvando Takımı, 2020 yılı ilk kuşak sınavını büyük bir katılım ve coşku ile yaptı. Uzman antrenör Zafer Çetinkaya yönetiminde bulunan takımda 50 öğrenci ile gerçekleştirilen kuşak sınavına aileler ve sporseverler de büyük ilgi gösterdi. Sınavlarını başarı ile geçen öğrenciler, yeni kuşaklarına kavuştu.

Sınava Tireli olan ve Türkiye’nin ilk tekvandocularından hocaların hocası olarak tabir edilen Nazım Sepil ve Tire’ye bu sporu getiren Yılmaz Dağlıoğlu da katılım gösterdi. Sınav komisyonunda ise yine Tire’nin yetiştirdiği Erkan Harmancı ve 2. Dan kara kuşak sahibi Kamil Ugan, Hüseyin Sepil ve Sait Çallıoğlu yer aldı.

Ustadan gençlere övgü

Sınav sonrası konuşma yapan Nazım Sepil, “Bu salonda kendi gençliğimi görüyorum. Artık böyle sert çalışan kalmadı. Sizin bu sertlik ve teknik ile güzel başarılara imza atacağınıza eminim” dedi. Tire Belediyespor Tekvando Antrenörü Zafer Çetinkaya ise, “Böylesine büyük bir antrenörün bizi beğenmesi, övmesi büyük bir onurdur. Bize her konuda destek veren Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’a, Tire Belediyespor Kulüp Başkanımız Sayın Can Toprakcı’ya ve Tire Belediyesi Spor İşleri Müdürümüz Sayın Aydoğan Gül’ e, Sayın Nazım Sepil ve Sayın Yılmaz Dağlıoğlu hocalarımıza destekleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Osman Toka

Bakmadan Geçme