• Haberler
  • Eğitim
  • Tire’de Öğrenciler, Okullara Dönüş Coşkusunu Yaşadı!

Tire’de Öğrenciler, Okullara Dönüş Coşkusunu Yaşadı!

Tire ilçesindeki yaz tatilinin ardından, resmi ve özel tüm okullar, öğrencilerin derslere geri dönüş sevinciyle dolup...

Tire ilçesindeki yaz tatilinin ardından, resmi ve özel tüm okullar, öğrencilerin derslere geri dönüş sevinciyle dolup taştı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar, yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı. İlkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi düzeylerde yaklaşık 15,400 öğrenci, okullarına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yaz tatili sürecinde, ilçedeki 15 okul yeniden düzenlenerek eğitime başlarken, tadilatı tamamlanamayan okulların inşaatları da sona erdi. Ayrıca, depreme dayanıklı hale getirilen bir okul, diğer eğitim kurumlarına taşındı.

Haber

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın Yüzbaşıoğlu, “Yeni eğitim-öğretim yılının sorunsuz başlaması bizleri sevindiriyor. Okullarımızdaki eksiklikleri giderme çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek. Yeni eğitim yılının, idarecilere, öğretmenlere, velilere ve en önemlisi ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan öğrencilere hayırlı olmasını temenni ediyor, başarı dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Mustafa UYSAL/YENİTİRE

Bakmadan Geçme