• Haberler
  • Gündem
  • Tire'de kırsal mahallelerde asfaltlama çalışması devam ediyor

Tire'de kırsal mahallelerde asfaltlama çalışması devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Tire Belediyesi koordinesinde Tire'de başlatılan asfalt hamlesi hız kesmeden devam ediyor. İlçe...

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Tire Belediyesi koordinesinde Tire’de başlatılan asfalt hamlesi hız kesmeden devam ediyor. İlçe merkezinde cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımının yapıldığı asfaltlama çalışması sonrası kırsal mahalleler de de çalışma başlatıldı.

İlk olarak Eğridere mahallesinde başlatılan çalışma sonrası, Osmancık, Yenişehir ve Peşrefli mahallelerinde çalışmalar tamamlanırken, Saruhanlı, Sarılar ve Kırtepe mahallerinde çalışmalar devam ediyor.

Başkan Duran “ Biz çalışıyoruz Tire kazanıyor”

Asfalt hamlesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; Biz bu yola çıkarken bir söz verdik. Tire için aşkla çalışacağız dedik. Her şeyden önemlisi bizim doğup büyüdüğümüz bu topraklara vefa borcumuz var. Seçimlerde Tireli hemşerilerimiz bize yetki verdi ve seçim sonrası bizde rozetimizi bir yere koyarak tüm Tireli hemşerilerimizin başkanı olduk. Tek gayemiz var, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent bırakmak. Bu uğurda gece gündüz demeden ekibimiz ile birlikte koşturuyoruz.

Tire için planladığımız tüm çalışmalar plan çerçevesinde devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile sık sık bir araya geliyor ve ilçemizin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda kendileri Tire’ye çok ciddi destek veriyor. Destekleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Tunç Soyer’e şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Tire’de cumhuriyet tarihinin en büyük asfalt hamlesi yapıldı ve buda bizim dönemimizde gerçekleşti. Şimdi sırada kırsal mahallelerimiz var. Malum 66 adet kırsal mahallemiz var hepsine bir anda yetişmek imkansız. Bir program dahilinde aciliyet durumuna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz çalışıyoruz Tire Kazanıyor” dedi.

Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme