Tire’de final heyecanı

1.Amatör Küme H Grubu’nu şampiyon olarak bitiren ve bir üst lige çıkma hedefine sadece 90 dakika...

1.Amatör Küme H Grubu’nu şampiyon olarak bitiren ve bir üst lige çıkma hedefine sadece 90 dakika kalan Tire Belediyespor’u final heyecanı sardı. Pazar günü Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor ile zorlu bir müsabakaya çıkan olan sarı kırmızılılarda taraftarlar da maçın oynanacağı Torbalı’ya adeta akın edecek.

Yıllarca 3.Lig’de başarıyla mücadele eden Tire 1922’nin el değiştirip Buca FK halini almasından sonra ilçede yalnızca 1. Amatör Küme temsilcisi Tire Belediyespor kalmıştı. Kısa sürede yeni bir yönetime kavuşan sarı kırmızılı takım, bu sezonki hedefini grubunu zirvede bitirip play off turunu da geçerek Süper Amatör Lig yükselmek olarak belirlemişti. 11 takımın yer aldığı grupta ipi göğüslemeyi başaran Tire Belediyespor’un önünde son bir engel bulunuyor.

Ücretsiz araçlar kalkacak

Torbalı 7 Eylül Stadyumu’nda pazar günü saat 15.00’te başlayacak maç için Tire’den ücretsiz araçlar kaldırılarak taraftarın takıma tam destek vermesinin sağlanması planlanıyor. Sarı kırmızılı kulüpten gerçekleştirilen açıklamaya göre pazar günü saat 12.45’te Gökçen Mahalle Meydanı’ndan, saat 13.00’te ise TOKİ Mahallesi Pazar Yeri ile Kapalı Spor Salonu’ndan ücretsiz araçlar hareket edecek.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme