• Haberler
  • Tire’de çalışmalar sürüyor

Tire’de çalışmalar sürüyor

Tire Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen park çimlendirme ile yol ve kaldırım yapım...

Tire Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen park çimlendirme ile yol ve kaldırım yapım çalışmaları hız kesmiyor. Buna göre geçtiğimiz gün başlatılan yeni parkın çimlendirme çalışması tamamlanırken başka bir parka daha çim serildi. Öte yandan bir mahallede de yol ve kaldırım çalışması yapıldı.

Konu hakkında Tire Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Çocuklarımızın ve kıymetli ailelerinin gönüllerince eğlenmesi için Atatürk Mahallemiz Maltepe Caddesi’nde yeni oluşturduğumuz parkımızda ve Dört Eylül Mahallemiz Yücel Özen Parkımızda çimlendirme çalışmalarımızı tamamladık. Çimlendirme çalışmalarımız planlamalar dâhilinde devam edecektir.

Turan Mahallemiz Hilal Sokak’ta Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak yol ve kaldırım yapım çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizi güzelleştirmek için iyileştirme çalışmalarımıza tüm mahallelerimizde devam edeceğiz” denildi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme