• Haberler
  • Genel
  • Tire’de Babalar Gününde Tavla Yarışması düzenlendi.

Tire’de Babalar Gününde Tavla Yarışması düzenlendi.

Tire Belediyesi, babalar günü dolayısıyla babalara özel bir tavla turnuvası düzenledi. Her yıl geleneksel hale gelen...

Tire Belediyesi, babalar günü dolayısıyla babalara özel bir tavla turnuvası düzenledi. Her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen turnuva, heyecan dolu anlara sahne oldu. İstasyon hangarındaki çok amaçlı salonda gerçekleşen turnuva, dostluk ve kardeşlik havasında tamamlandı. Altıdokuz kişinin katıldığı bu mücadelede, İsa Çay üçüncü, Zafer Çamurca ikinci ve Sabri Arslan birinci olarak dereceye girdi.

Ödül töreninde, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Eski Yörük, dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti. Hakemlik görevini İbrahim Karaca ve ekibi üstlendi. Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, ödül töreninde kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi:

“Sevgili babalar, ben de bir baba olarak burada sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Babalar günü vesilesiyle başkanımızın talimatıyla bu özel tavla turnuvasını düzenledik. Kendim tavla oynamayı bilmiyor olabilirim, ancak bu güzel etkinliği seyretmekten büyük keyif aldım. Gerçekten de çok yetenekli ve başarılı yarışmacılar vardı. Bu turnuvanın amacına ulaşmış olmasını umuyorum. Bugün bizim için gerçekten özel bir gün. Başkanım adına ve şahsım adına hepinizin Babalar Günü’nü kutluyorum.”

Tire Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik, babaları bir araya getirerek özel bir günlerinde keyifli bir zaman geçirmelerini sağladı. Tavla turnuvası, dostluk ve rekabetin bir arada olduğu anlamlı bir etkinlik olarak katılımcılar arasında büyük beğeni kazandı.

Haber

YENİTİRE/ Mustafa UYSAL

Bakmadan Geçme