Tire’de AK Parti İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Tire’de Mert Falakalı’nın istifasının ardından boşalan koltuk için geçtiğimiz hafta temayül yoklaması yapılmış ve...

AK Parti Tire’de Mert Falakalı’nın istifasının ardından boşalan koltuk için geçtiğimiz hafta temayül yoklaması yapılmış ve 6 isim İlçe Başkanlığı için müracat etmişti. Yapılan değerlendirmelerin ardından 4 isim bugün AK Parti Genel Merkezine davet edildi. Burada yapılan mülakatın ardından Abdülkadir Uğurlu Tire AK Parti İlçe Başkanı olarak atandı.

Atamanın ardından AK Parti Tire İlçe Başkanı Abdülkadir Uğurlu bu açıklamalarda bulundu ;

” AK Parti İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Bu bir bayrak yarışıdır. Mert kardeşimizin istifasının ardından görev bizlere verildi. Bizler de bu bayrağı kaldığımız yerden alarak en iyi şekilde taşıyacağız. Şimdiye kadar Tire’de görev yapan tüm ilçe Başkanları ve tüm partili dava arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bundan böyle bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğimize olan inancım tamdır. Yeni Türkiye yüzyılında emin adımlarla ilerleyeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Tek hedefimiz Seçimlerde Tire’yi yeniden AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bana bu görevi layık gören Başta Genel Merkezimiz olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı ve tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

KÜÇÜK MENDERES

Bakmadan Geçme