• Haberler
  • Gündem
  • Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Yeni Görevine Uğurlandı

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Yeni Görevine Uğurlandı

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak tayin edilmesi dolayısıyla Tire'den ayrıldı

2022 yılı Mart ayında Tire’ye tayin olan Müdür Yüzbaşıoğlu, görev süresi boyunca ilçede önemli eğitim projelerine imza attı ve eğitim alanında önemli katkılarda bulundu.Müdür Yüzbaşıoğlu’nun görevi süresince Tire’de gerçekleştirdiği önemli çalışmalar arasında, ilçedeki beş okulun kapsamlı onarımdan geçirilmesi ve yaklaşık yirmi okulun hayırseverler tarafından onarım, tamirat, boya ve bakım işlerinin tamamlanması yer aldı. Ayrıca, ilçeye E-sınav Merkezi ve BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezi) kazandırarak, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik önemli adımlar attı.


Görev süresince Tire’nin eğitim kalitesini yükseltmek ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasını sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Müdür Yüzbaşıoğlu, Tire’nin eğitim camiasında derin bir iz bıraktı.


Tayin haberi üzerine İlçe Kaymakamı Sayın Vural Karagül’ü ziyaret eden Müdür Yüzbaşıoğlu, ardından okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleriyle veda etti. Bu samimi vedalarda, Müdür Yüzbaşıoğlu'nun Tire’ye olan sevgisi ve katkıları için teşekkürler dile getirildi.


Aydın Yüzbaşıoğlu’nu yeni görev yerine uğurlarken, kendisine sağlık ve başarı dileklerinde bulunarak, Tire’deki eğitim camiası olarak buruk bir şekilde vedalaştık. Tire'nin eğitimine kattığı değerler, her zaman hafızalarda kalacak.
 

Bakmadan Geçme