• Haberler
  • Gündem
  • Tire'de Sağanak Yağış Ulaşımda Aksamalara Sebep Oldu

Tire'de Sağanak Yağış Ulaşımda Aksamalara Sebep Oldu

Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Tire'de bazı güzergahlarda ulaşımda aksamalar yaşanmasına neden oldu.

Yoğun yağış sonucu yolların çeşitli noktalarında meydana gelen çökme ve su birikintileri, trafik akışını olumsuz etkiledi.
İZSU ve Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sorunlu bölgelerde acil müdahale için harekete geçti. Ekipler, su birikintilerini temizleyerek ve yollardaki çökme noktalarını onararak ulaşımın daha güvenli hale gelmesini sağladı.
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu da durumu yerinde değerlendirmek üzere ihbar gelen noktalara giderek incelemelerde bulundu. Başkan Okuroğlu, “Yağış sonucu sorun yaşanan tüm noktalara ekiplerimizle hızlı şekilde müdahale etmeye çalışıyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hem İZSU hem de Tire Belediyesi ekiplerimiz sahada görev yapıyor.” şeklinde açıklamada bulundu.
Başkan Okuroğlu, yağışın etkileri ile mücadele ederken vatandaşların güvenliğini ön planda tutarak, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti. Ulaşımda yaşanan aksaklıkların minimuma indirilmesi ve halkın herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi. Ekiplerin, Tire genelinde benzer sorunlarla karşılaşmamak adına önlemleri artıracağı belirtildi.
 

Bakmadan Geçme