Tire Bld. iş bitirecek

1.Amatör Küme H Grubu’nda normal sezonun sondan bir önceki haftasında lider giren Tire Belediyespor, yarın şampiyonluk...

1.Amatör Küme H Grubu’nda normal sezonun sondan bir önceki haftasında lider giren Tire Belediyespor, yarın şampiyonluk maçına çıkıyor. Sarı kırmızılılar, sahasında konuk edeceği Urla Gençlikspor’u devirmesi halinde bitime bir maç kala şampiyonluğunu ilan edecek ve doğrudan play off finaline kalacak. Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’ndaki müthiş heyecan, yarın saat 14.00’te start alacak.

Çırpı’nın son şansı

Üçüncü sıradaki Ayrancılar Gençlikspor’un ligden çekilen Selçuk Efesspor’u hükmen 3-0 yendiği ve Seferihisarspor’un da bay geçtiği haftada play out oynamamak için muhakkak kazanması gereken Çırpı Doğanspor, aynı saatte Urla Belediyespor’a konuk olacak. Sarı kırmızılılar, beraberlikte bile grubu onuncu sırada bitirecek ve küme düşmemek için play out maçına çıkacak.

Ya tamam ya devam

Saat 15.00’te ise ikinci Yelkispor, zorlu Özderespor deplasmanında galibiyet ararken dördüncü sıradaki Gümüldürspor ise play off iddiasını son haftaya taşıyabilmek adına Beydağ Belediyespor karşısında rakip sahada ter dökecek.

Osman Toka

Bakmadan Geçme