Tire Bld. bay geçiyor

1.Amatör Küme H Grubu’nda normal sezonun sondan beşinci haftası olan 18. haftada birbirinden kritik karşılaşmalar gerçekleşecek....

1.Amatör Küme H Grubu’nda normal sezonun sondan beşinci haftası olan 18. haftada birbirinden kritik karşılaşmalar gerçekleşecek. Lider Tire Belediyespor’un maç yapmadan kapatacağı ve ilk üç iddiasını sürdürmeye çalışan Özderespor’un ise ligden çekilen Selçuk Efesspor karşısında hükmen 3-0 galip sayılacağı gruptaki dört maç da yarın oynanacak.

İlk olarak saat 13.00’te play out potasındaki Çırpı Doğanspor, tarafsız saha olan Selçuk Gazi Mustafa Kemal Stadı’nda dördüncü sıradaki Gümüldürspor ile karşı karşıya gelecek. Kalan üç maç ise saat 15.00’te start alacak. Bir puan geriden zirveyi takip eden Yelkispor, maç fazlası ile de olsa liderliğe yükselebilmek adına sahasında Urla Belediyespor karşısında puan ya da puanlar arayacak.

Üçüncü sıradaki Ayrancılar Gençlikspor’un son dört maçını kaybeden dokuzuncu Seferihisarspor’u ağırlayacağı haftada Beydağ Belediyespor ise üçte üç yapan Urla Gençlikspor deplasmanında terleyecek.

Osman Toka

Bakmadan Geçme