• Haberler
  • Spor
  • Tire Belediyespor Basketbol Takımı Seçmeleri Gerçekleşti

Tire Belediyespor Basketbol Takımı Seçmeleri Gerçekleşti

Tire Belediyespor, 2024-2025 sezonu için basketbol oyuncu seçmelerini Tire Kapalı Spor Salonu'nda başarıyla tamamladı

 Seçmelere, İzmir ve çevre ilçelerden toplam 30 sporcu katıldı. U16 ve U18 yaş gruplarından sporcuların da yer aldığı seçmelerde, Tireli 3 genç yetenek Tire Belediyespor Basketbol A Takımı'na seçilme başarısını gösterdi.
Seçmeleri yakından takip eden Tire Belediyespor Başkanı Hakan Ayhan, “Tire’de yeni bir oluşumun içerisindeyiz. Sizler için elimizden gelen desteği vereceğiz. Tire Belediyespor Basketbol A Takımı seçmelerine katılan tüm sporcularımıza başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Tire Belediyespor Basketbol A Takımı Başantrenörü Mustafa Helalpara ise, “Gerçekleştirilen seçmelerimize ilgi gösteren tüm sporcularımıza teşekkür ederiz. Tiremizi en iyi şekilde temsil etmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Hayati Okuroğlu ve Kulüp Başkanımız Hakan Ayhan, bizlere çok ciddi destek sağlıyor. Eylül ayının ilk haftasından itibaren sahaya inip çalışmalara başlayacağız. İlk etapta altyapımızdan yetişen Tireli üç oyuncumuzu A takım kadromuza dahil ettik. Geri kalan eksik bölgelerde oyuncu arayışlarımız devam ediyor. U16 ve U18 yaş kategorilerindeki sporcularımızı Tire Belediyespor Basketbol Takımı çatısı altına bekliyoruz” dedi.
Tire Belediyespor Basketbol Takımı, genç yeteneklerin gelişimine önem vererek, bölgesel sporcuları desteklemeye devam edecek.
 

Bakmadan Geçme