• Haberler
  • Gündem
  • Tire Belediyesi Yangın Bölgesine Yardım Ulaştırmaya Devam Ediyor

Tire Belediyesi Yangın Bölgesine Yardım Ulaştırmaya Devam Ediyor

Tire Belediyesi yangın bölgesine 800 balya saman ve 200 çuval yem gönderdi

Tire Belediyesi, Karateke ve Çayırlı mahalleri arasında geniş bir alanda etkili olan yangının ardından yardım faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Yangın bölgesinde mağdur olan üreticiler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Tire Belediyesi şimdiye kadar 800 balya saman ve yonca ile 200 çuval hayvan yemi dağıtımı gerçekleştirdi.
Yangın sırasında tüm araç ve ekipleriyle sahada olan Tire Belediyesi, yangının ardından başlattığı yardım kampanyasında hayırsever vatandaşlar ve firmalardan bağış topladı. Bu bağışlar, yaklaşık üç gündür ihtiyaç sahibi çiftliklere ulaştırılmakta. Tire Belediyesi, bölgedeki hayvan çiftliklerinin acil yem ve saman ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Tire Belediyesi Fen İşleri, Zabıta ve Afet İşleri Müdürlükleri ekipleri, yangın bölgesinde hasar tespit çalışmaları yaparken, aynı zamanda çiftliklerde ve evlerde gerekli tamiratları gerçekleştiriyor. Ekipler, bölgedeki acil ihtiyaçların karşılanması ve hasarların onarılması için gece gündüz çalışıyor.
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, yangın bölgesindeki mağdur vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik desteklerin önemine vurgu yaparak, “Yangın bölgesindeki mağdur vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tire Belediyesi olarak, hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini koordineli şekilde bölgeye ulaştırıyoruz. Kampanyaya destek olan tüm hayırseverlere Tire halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme