Tire, basketbolda rüzgar gibi esiyor: 67 – 62 

Tire Belediye Spor Basketbol Takımı, Karşıyaka Yıldızlar Spor Kulübü'nü 67 – 62 skorla yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Ligin 4'üncü karşılaşmasında da galip gelmeyi bilen Tire, basketboldaki iddiasını net şekilde gözler önüne seriyor. 

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun göreve gelmesiyle, Hakan Ayhan başkanlığından yeni bir yapılanmaya giden Tire Belediye Spor, odak noktasına basketbolu koydu. Başarılı Antrenör Mustafa Helalpara ile oldukça iddialı bir takım oluşturan kulüp, Büyük Erkekler Ligi’nde fırtına gibi esmeye devam ediyor. 
Geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından İzmir BŞB’yi yenip, Karşıyaka Yıldızlar karşılaşması için derhal antrenmanlara başlayan takım, İzmir Halkapınar Spor Salonu’ndaki karşılaşmada, yoğun çalışmanın meyvesini aldı. 
İlk periyodu 12 – 11 önde tamamlayan Tire, ikinci periyotta 27 – 31 skorla geri düştü. Üçüncü periyotta tempoyu artıran 47 – 43 önde girdiği son periyodu 67 – 62 galip tamamladı.
HELALPARA: “MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK”
Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmanın ardından değerlendirme yapan Antrenör Mustafa Helalpara, “Maça rakibimiz de biz de tutuk başladık diyebiliriz. İkinci periyotta da dengeli bir oyun olmasına rağmen geride bitirdik. Üçüncü ve son periyotta gösterdiğimiz yüksek performansla maçı lehimize çevirdik ve salondan galip olarak ayrıldık. Şimdi hemen çalışmalara başlıyoruz. Önümüzdeki Pazartesi günü İzmir Gaziemir Spor Salonu’nda Demir Amiraller Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Bu maçı da alarak galibiyet serimizi sürdürmeyi ve 5’te 5 yapmayı istiyoruz. Motivasyonumuz yüksek.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme