• Haberler
  • Tire 1922 kabuk değiştiriyor

Tire 1922 kabuk değiştiriyor

Geçtiğimiz sezona tutuk başlayan ama ısrarlı takibi sonucunda play off biletini kapan Tire 1922, bu sezon...

Geçtiğimiz sezona tutuk başlayan ama ısrarlı takibi sonucunda play off biletini kapan Tire 1922, bu sezon 2.Lig’e yükselmek için kolları sıvadı. Teknik Direktör Nihat Balan ile yeniden anlaşan ve iç transferde Gökhan Erdöl, Hasan Akdemir ve Nihat Yılmaz ile nikah tazeleyen kırmızı beyazlılarda şu ana dek altı futbolcu ile yollar ayrılırken yedi yeni oyuncu da kadroya dahil edildi.

Tire 1922’de Sefa Durmuş Erokspor, Erdinç Karakaş Kırşehir Belediyespor, Güner Okay Turgutluspor, Mümin Talip Pazarlı Çorum Belediyespor ve Ersin Aslantoğ da Kızılcabölükspor’a giderken takımdan ayrılan Kemal Samet Özen ise henüz herhangi bir kulüp ile sözleşme imzalamadı.

Kendisiyle aynı grupta yer alan ve play off maçları sonucunda 2.Lig’e yükselmeye hak kazanan Ankara Demirspor’dan Burak Sürmeli, Hüseyin Erol ve Celal Çırpan’ın yanı sıra Anadolu Bağcılarspor’da Bertuğ Başdemir ve Muğlaspor’dan Melik Yeğin’i de renklerine bağlayan Tire 1922, son olarak da Gölcükspor’dan Berke Bıyık ve Karaköprü Belediyespor’dan Alican Tez’i de transfer etti.

Haber: Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme