TFF seçimi tamamlandı!

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkan tek aday olarak seçime giren...

Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkan tek aday olarak seçime giren Mehmet Büyükekşi oldu. TFF Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara’da yapıldı ve seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

TFF’ deki seçimde 191 delege oy kullandı. Mehmet Büyükekşi, bu oyların 169 tanesini aldı. 22 oy ise geçersiz sayıldı.

Genel kurul toplantısı, yaklaşık 202 delegenin imzasıyla açıldı. Divan başkanlığına, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un başkanı Murat Sancak seçildi.

Genel kurula Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA ve UEFA temsilcileri, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de kongreye katıldı.

Haber Merkezi

 

 

Bakmadan Geçme