Tesettür Etek

Tesettürlü bayanların vazgeçilmez kıyafetlerinden birisidir. Görünüşü oldukça şık tren olup kumaşları kot keten kumaş, saten, kaşe...

Tesettürlü bayanların vazgeçilmez kıyafetlerinden birisidir. Görünüşü oldukça şık tren olup kumaşları kot keten kumaş, saten, kaşe gibi çeşitleri bulunur. Yaz ve kış mevsiminde tesettür etek giyilebilir. Renk ve modelleri çeşitli oldukları için kişi tercihine uygun modeli satın alabilir. Bu etekler asil ve dikkat çekici görünüm verir.

Tesettür Etek Modelleri

Kaşe etek modelleri oldukça göze çarpar. Kemerli bol kesimli kaşe etek görünüşü açısından oldukça güzel tesettür etek modellerinden birisidir. Özellikle kemer detaylı olması farklı bir hava katar. Siyah haki ve füme renkleri bulunur. Kalem eteğin yanında önü düğmeli kot etek de vardır ve mavi ve siyah renkleri bulunur. Bel tarafından aşağıya gidildikçe bol kesimli uçları fırfır detaylı mavi renkte etek de bulunur.

Tesettür Etek Fiyatları

  Bu eteklerin fiyatları bütçeye uygundur. Etekler oldukça kalitelidir. Kumaşın kalitesine ve tasarımına göre fiyatları değişmektedir. Kombinleri ise her kıyafete uyum sağlar. Gömlek, bluz, badi, kazak gibi kıyafetlere tesettür etek kolaylıkla uyum sağlar. Eteği beğendikten sonra dilerseniz üstüne uygun kıyafet de seçebilirsiniz. Daha çok detay ve alışveriş için https://www.nurhira.com/  adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme