• Haberler
  • Tazyikli su boğazını deldi

Tazyikli su boğazını deldi

Ödemiş'te bir akaryakıt istasyonda çalışan 47 yaşındaki Doğan Bodur, oto yıkama makinesinin tabancasından çıkan tazyikli suyun...

Ödemiş’te bir akaryakıt istasyonda çalışan 47 yaşındaki Doğan Bodur, oto yıkama makinesinin tabancasından çıkan tazyikli suyun boğazını delmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı esnada öldü. Dehşet dolu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, pazartesi gecesi saat 23.30 sıralarında Yeniceköy Mahallesi yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, benzinlik istasyonuna gelen bir vatandaş, 1 lirayla çalışan basınçlı oto yıkama makinesiyle aracını yıkamak istedi. Bozuk olan makine çalışmayınca 13 yıldır istasyonda çalışan pompa görevlisi Doğan Bodur, makineyi kontrol etmek istedi. Bu esnada eline aldığı makinenin tabancasından bir anda fışkıran tazyikli su, Bodur’un boğazını deldi. Bodur, kanlar içinde yere yığıldı.

Otomobille hastaneye götürüldüğü esnada yolda hayatını kaybeden Bodur, Ödemiş’e bağlı Karadoğan Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Karadoğan Mahallesi’nden Mehmet Köymen, “Köylümüz olan Doğan Bodur’u görmek amacıyla gittiğimde yere yığıldığını gördüm. Daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırdılar. Olayı görünce çok üzüldüm” dedi. Karadoğan Mahallesi Muhtarı Levent Köymen ise, “Doğan Bodur’u kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Olayı sonradan öğrendik.  Köyümüzün sevdiğimiz sakinlerinden olan Doğan Bodur’un ölüm olayı köyümüzde büyük bir üzüntü yarattı” ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme