Tavşanlı'da Özkan Parlak'a veda

    Resmi Gazetede gösterilen Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü yerine tayin edilen...

 

 

Resmi Gazetede gösterilen Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü yerine tayin edilen Özkan Parlak’a veda töreni düzenlendi.

 

Kütahya Tavşanlı İlçe Tarım Müdürlüğünde İlçe Müdürlüğü yapmış ve kararname ile Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü yerine tayin edilen Özkan Parlak düşüncesince manalı ortak veda töreni düzenlendi. Tavşanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Göbel Termal Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen veda yemeğine, Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özden, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcıları Furkan Dinçer ve Mehmet Ali Akar, Tavşanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüdayi Efe, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, defa amirleri ve il umumi divan üyeleri üzere ehemmiyetli esame katıldı.

 

Özkan Parlak’ın Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atanmasıyla baş başa Kütahya ve Afyonkarahisar illeri, tarımda ortaklık ve koordinasyonu açık açık tezyit fırsatına cemaat olacak. İki il arasındaki bu çelim birliği, bölgenin ekincilik potansiyelini şimdi da artırarak ekincilik sektörüne cıvıltı katacaktır.

Haber

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme