• Haberler
  • Taraftardan başkana çağrı

Taraftardan başkana çağrı

Torbalıspor'un Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Başkan Özgür Erman Çağlar'ın...

Torbalıspor’un Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Başkan Özgür Erman Çağlar’ın görevini bırakması ve tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından Torbalıspor taraftarları, Çağlar’a açık çağrıda bulundu.

Kırmızı beyazlı taraftarların sosyal medya hesaplarında yayınladıkları ‘Bırakma demek yeter mi?’ başlıklı yazıda şu ifadelere yer verildi: “Camiamız, ilk defa kulüp yönetimi ile ilgili fikir birliği içerisinde. Belediye ve sivil toplum kuruluşları, hiç olmadıkları kadar kulübün arkasında.

Özgür Çağlar ve ekibinin profesyonelce (bizim bildiğimiz uzun zamandır ilk) mesai yapması ve akılcı projeleri hayata geçirmesi, kulüpte disiplini sağladı. Oluşan idari ve mali disiplin, saha sonuçlarına da olumlu katkı sağladı. Özgür Çağlar’ın sevecen ve ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayan yapısı da camiaya olumlu yansıdı.

Torbalı halkı da yapılanlara karşı duyarsız kalmadı. Her yerde ‘Bırakmayın devam’ sesleri yükseldi. Bu seslere duyarsız kalmak mümkün mü? Sessiz ve duyarsız kalınmaması gerekiyor. Fakat sezon boyunca kulüp içerisinde yaşananlar aklınıza geliyor. Susuyorsunuz!

Bu suskunluğu camia olarak bozmamız için tüm kişi ve kuruluşların bugüne kadar söylediği veya söyleyemediği her şeyden vazgeçerek maddi ve manevi destek vermesi gerekiyor. Hepimizin maddi katkı koyması mümkün olmayabilir. Ama projeler ortaya koyma ve projeleri gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf etmeye gücümüz var. Kuru kuruya ‘Bırakma Başkan’ demek olmaz! İşini profesyonelce yapan mevcut yönetimin yanına dinç, kulübe maddi katkı sağlayacak yeni yöneticiler şart!

Yani devam için destek şart. Somut şeyler için bir araya gelmek de şart. Yöneticisinden taraftarına hepimiz kulübümüz için geçmişteki unvanlarımız ne olursa olsun emek vermeye ve koşulsuz destek sağlamaya hazırsak o zaman Özgür Çağlar ve ekibinin ‘Devam ediyoruz’dan başka söyleyecek sözü olmaz”

Haber: Onur KARAGÖZ

 

Bakmadan Geçme