• Haberler
  • Siyaset
  • Tanju Özcan: “Kılıçdaroğlu başarısızlığın isimlendirilmiş hali”

Tanju Özcan: “Kılıçdaroğlu başarısızlığın isimlendirilmiş hali”

Yaptığı açıklamalarla ve davranışlarıyla belirli aralıklarla gündeme gelen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk’te...

Yaptığı açıklamalarla ve davranışlarıyla belirli aralıklarla gündeme gelen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu. CHP içerisinde Kılıçdaroğlu’na muhalif kadrolar içerisinde bulunan Özcan, Kılıçdaroğlu’na karşı tepki maksadıyla ve değişim talebi ile bir yürüyüş düzenlemişti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sızdırılan bir ses kaydında, Özcan için “attın gitsin bu adama partide ne işi var” dediği duyulmuştu.

“Kılıçdaroğlu ile kişisel sorunum yok”

Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında CNN Türk’te açıklamalarda bulundu. Göksu Öngören Özgür’ün sunduğu programda yaptığı açıklamalarda Özcan, “Kılıçdaroğlu’na kafayı takmış olabilir misiniz” sorusuna cevaben; “Yok canım, niye takayım? Kılıçdaroğlu ile insani olarak, kişisel olarak bir problemimiz yok ki. Şahsen benim yok. Kılıçdaroğlu takıntısı bende başarısızlık takıntısı aslında. Kılıçdaroğlu başarısızlığın isimlendirilmiş hali. Benim sayın Kılıçdaroğlu ile özel bir problemim yok. Eniştem olsa en sevdiğim eniştem olurdu ama siyasetten başarısız olmuş bir insanın koltuğa yapışıp kalmasını ben hazmedemiyorum” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme