• Haberler
  • Tanıtım atağı devam ediyor

Tanıtım atağı devam ediyor

Ödemiş'te yeni devlet hastanesine geçiş sürecinde Başhekim Ömer Koçak tarafından geçtiğimiz hafta sonu Ödemiş Vergi Dairesi'nin...

Ödemiş’te yeni devlet hastanesine geçiş sürecinde Başhekim Ömer Koçak tarafından geçtiğimiz hafta sonu Ödemiş Vergi Dairesi’nin yanında ve önünde açılan stantlarla başlayan randevu sistemi tanıtımı, bu kez hastanenin bahçesinde gerçekleştirildi.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Doktor Ömer Koçak, “Ödemiş Devlet Hastanesi’ne geçiş süresinde randevu alan hastaların muayene olabilmek için on beş dakika öncesinde gelmeleri yeterli olacaktır. Randevulu hastalar, konforlu hasta grubunu oluşturmaktadır. Hiç randevu almadan polikliniğe gelen hastalar, hem kayıt olmak zorunda oluyor hem de yüzlerce insan belli saatler arası bir kalabalık oluşuyor. Acil hastalar, engelli, gaziler ve şehit yakınlarımıza öncelik tanınmaktadır. Bu konuda kesin çözüm, hastalarımızın randevu alarak saatinde hastaneye gelmeleri olacaktır. Ödemiş Pazarı’nda tanıtım yaptıktan sonra bu kez de hastane bahçesinde kurulan stantla personelimiz, randevu alınması konusunda gerekli duyuruları sürdürüyorlar. Tanıtım atağımız devam edecek” diye konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme