• Haberler
  • İzmir
  • Tam donanımlı taziye evi ve kütüphane binası Karşıyaka’da yükseliyor

Tam donanımlı taziye evi ve kütüphane binası Karşıyaka’da yükseliyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımına başlanan taziye evi ve kütüphane binasının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor. Zübeyde...

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımına başlanan taziye evi ve kütüphane binasının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor. Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yer alan merkezin zeminin üstünde yer alan kat için çalışmalar başladı. 
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Kentimize değer katan, doğaya ve çevreye duyarlı fiziki yatırımlarımızla, Karşıyaka’mızın çehresini değiştiriyoruz. Yurttaşlarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Vatandaşların hayatını her alanda kolaylaştırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Zübeyde Hanım Mahalle’mizde yapımına devam ettiğimiz taziye evi ve kütüphane binası büyük bir ihtiyaca yanıt verecek. Vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanabileceği bu bina ile kentimiz yeni bir taziye evi, aşevi ve kütüphane ile buluşmuş olacak. Kentimize değer katan, doğaya ve çevreye duyarlı fiziki yatırımlarımızla, Karşıyaka’mızın çehresini değiştiriyor, yaşama değer katıyoruz. Yurttaşlarımızın konforu, huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

Bakmadan Geçme