Takipçiler hata yapmadı

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 17. hafta kapsamında cumartesi günü iki müsabaka gerçekleştirildi. Play off potasının...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 17. hafta kapsamında cumartesi günü iki müsabaka gerçekleştirildi. Play off potasının hemen altında bulunan takımlardan ikisi, Küçük Menderes Havzası temsilcileri olan rakiplerini devirerek yollarına devam etti.

Cumartesi günü saat 14.00’teki haftanın açılış maçında sahasında Torbalı Çaybaşıspor’u konuk eden Balçova Belediye Termalspor, müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla puanını 31’e çıkaran Balçova temsilcisi, kalan beş hafta öncesi iddiasını devam ettirmiş oldu.

Son iki haftada dört puan toplayan Torbalı Çaybaşıspor’un iyi formu ise sekteye uğradı. Kırmızı lacivertliler, bu yenilginin ardından haftayı 21 puanda kapattı ve orta sıralardaki yerini korudu. Torbalı ekibi, kalan maçlarını en az hasarla atlatarak ligi rahat bir yerde bitirmeyi hedefliyor.

Çeşme Bld. dört köşe

Günün diğer maçı ise saat 15.00’te start aldı. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla altıncılığa kadar gerileyen Çeşme Belediyespor, kötü gidişe son sıradaki Selçuk Çamlıkspor ile deplasmanda oynadığı maçla nokta koydu: 0-4. 29 puana yükselen siyah beyazlılar, üç maçlık galibiyet özlemini dindirmiş olurken ev sahibi ekip ise üst üste 14. maçından da puansız ayrıldı.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme