SON DAKİKA! Sinan Oğan Kararını Açıkladı!

Tehtitler aldık, saldırılara uğradık ancak yılmadık yıkılmadık “… Biz yaklaşık 3 yıl önce, eğer bir Türk...

Tehtitler aldık, saldırılara uğradık ancak yılmadık yıkılmadık

“… Biz yaklaşık 3 yıl önce, eğer bir Türk milliyetçisi aday olmazsa biz adaysız bırakmayacağız diyerek yola çıktık. Son ana kadar üzerinde uzlaşılan bir aday bekledik , dedik ki çıkarsa çekileceğiz ve koşulsuz olarak onu destekleyeceğiz. Ancak çıkmadı ve yolumuza devam ettik. Türk milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin Adayı olarak seçimlere girdik.

Büyük bir kesim bizim 5.2 oy almamızı hayretle izliyor. 3 yıldır sürdürdüğümüz çalışmanın sonucu bu seçimde meyvesini verdi. Bu oylar tesadüfi değildir. Beklediğimiz oy oranı %9- %16 bandında bir rakamdı. her zaman seçimin sürprizini biz yapacağız dedik. Linç kültürü ile seçime 3 gün kala yürütülen yargısız infaz seçmenlerimizin bir kısmını korkutmuştur.

Artık herkes farkındadır ki, çekilmemiz durumunda seçim ilk turda biterdi.

Biz ilk günden beri ortaya bir hedef ve plan koyduk, plana sadık kaldık hedeflerimize ulaşmak için gelecek yıllarda çalışmayı sürdüreceğiz. Bu seçimlerde Türk milliyetçiliği ve Atatürkçülüğü siyasetin ana merkezine yerleştirdik.

HDP’yi kilit parti konumundan çıkardık…” Açıklamalarıyla sözlerine başlayan Sinan Oğan, 13.Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

https://dai.ly/k68tmQtsG8QkENz8EE6

Açıklamanın ardından Ümit Özdağ , Twitter’da konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır. @zaferpartisi

— Ümit Özdağ (@umitozdag) May 22, 2023

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme