• Haberler
  • Genel
  • Son Dakika: Meteoroloji’den sağanak uyarısı

Son Dakika: Meteoroloji’den sağanak uyarısı

Meteoroloji’nin son dakika uyarısına göre İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu...

Meteoroloji’nin son dakika uyarısına göre İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında çok kuvvetli sağanak yağmurlar tahmini yayınlandı. Yağışların, kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı beklendiğinden yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması uyarısında bulunuldu. İşte 11 Temmuz Salı il il güncel hava durumu raporu:

11 TEMMUZ SALI sağanak yağış nerelerde bekleniyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu paylaştı. Buna göre yurdun kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda kuvvetli olması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme