Son Dakika! Dondurucudan 4 ceset çıktı

İZMİR  Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki bir evde, polis ekipleri tarafından derin dondurucuda 4 ceset bulundu....

İZMİR  Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki bir evde, polis ekipleri tarafından derin dondurucuda 4 ceset bulundu. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarına başlarken, evin çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

İlk incelemelerin sonucunda, hayatını kaybedenlerin Türkmen asıllı ve aynı aileden üç kadın ve soyadı belirlenemeyen bir erkek olduğu tespit edildi. Gülkamar Hanymova, Leyla ve Lacyn Keldiyarova ve kimliği tespit edilemeyen erkeğin cesedi Adli Tıp Kurumu’na teslim edildi. Cesetlerin bir anne, iki kızı ve kızlardan birinin sevgilisine ait olduğu tespit edildi.

Cinayetin faili olarak Türkmen asıllı bir kişiden şüphelenildiği öğrenildi. Cinayetlerin ne zaman işlendiği ya da cesetlerin ne zaman dondurucuya koyulduğu bilinmiyor. Olayın katil zanlısı olduğu tespit edilen kişi İzmir Çeşma’de yakalandı. Katil zanlısının öldürdüğü kişiler arasında yer alan anne ile sevgili olduğu söylentiler arasında. Öldürülen diğer kişilerin ise olay öncesinde ilaçlı bir içecek ile uyutulduğu belirlendi. Yine duyumlara göre, Faillerin İstanbul’da yaşayan bir yakını, haber alamayınca İzmir’e geliyor ve kapıyı açan kimse olmayınca polise haber veriyor. İddialar hakkında henüz bir doğrulama gerçekleşmedi ve konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme