Son bilet Gümüldür’ün

1.Amatör Küme H Grubu’nda ilk üçe girerek play off vizesi alan son takım belli oldu. Şampiyon...

1.Amatör Küme H Grubu’nda ilk üçe girerek play off vizesi alan son takım belli oldu. Şampiyon Tire Belediyespor ile ikinci sıradaki Yelkispor’un ardından Süper Amatör Lig’e yükselme şansını devam ettiren taraf, Menderes temsilcisi Gümüldürspor oldu.

Haftaya takipçisi Ayrancılar Gençlikspor’un bir sıra ve bir basamak üzerinde giren sarı yeşilliler, hiçbir iddiası bulunmayan Urla Belediyespor ile karşı karşıya gelecekti. Rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılan Gümüldürspor, bu sonuçla birlikte play off turuna kaldığını ilan etti. Gümüldür ekibi, bu galibiyetle birlikte gruptaki son sekiz maçını kazanmış oldu.

Üç puanı üç golle aldı

Günün bir diğer maçında Tire Belediyespor, mutlaka kazanması gereken Ayrancılar Gençlikspor’u 3-1 gibi net bir skorla geçti ve normal sezonu üç puanla kapattı. Maçın henüz ilk dakikalarında geriye düşen sarı kırmızılılar; 10. dakikada Berkan, 17. dakikada Ferdi ve 42. dakikada Mehmet ile durumu 3-1’e getirdi. İlk yarısı bu skorla biten maçın ikinci yarısında da gol olmayınca Tire ekibi, 11. maçından da galibiyetle ayrıldı. Bu sezon da istediğini elde edemeyen Ayrancılar Gençlikspor ise grubu dördüncü sırada noktaladı.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme