'Sokak Senin' buluşmaları Karşıyaka’ da

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay etkinlikle ilgili  'Sokak kültürünü doyasıya yaşadığımız, toplumsal iletişimi güçlendirdiğimiz etkinliklerde...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay etkinlikle ilgili  “Sokak kültürünü doyasıya yaşadığımız, toplumsal iletişimi güçlendirdiğimiz etkinliklerde buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dr. Cemil Tugay konuyla ilgili konuşmasını şöyle sürdürdü “Sokak Senin” projesini geleneksel hale getirdiklerini belirterek “Üç yıldır yaz aylarında devam ettirdiğimiz etkinliklerle çocukların ve yetişkinlerin bir arada keyifli vakitler geçirmesine olanak tanırken, mahalle sakinlerini hem komşuluk bağlarını güçlendirmeye hem de hareket etmeye yönlendirmiş oluyoruz. Yaz boyunca hep birlikte coşkuyla yaşamı sokağa taşıyacak, sosyal iletişimi daha da güçlendireceğiz. Edebiyatıyla, müziğiyle, dansıyla bir bütün olan sokak kültürünü doyasıya yaşadığımız etkinliklerimize tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarında hayatı sokağa taşıyarak sosyal iletişimi güçlendirmek ve kent hayatına hareket katmak hedefiyle 2021 yılında başlattığı “Sokak Senin” etkinliklerini bu yıl da devam ettiriyor. Çocuk ve ailelere yönelik keyifli aktiviteleriyle büyük ilgi gören buluşmalara bu hafta Fikri Altay Mahallesi 6184/1 Sokak ev sahipliği yaptı. Etkinlik boyunca trafiğe kapatılan sokakta bir araya gelen çocuklar oyunların ve renkli aktivitelerin tadını çıkardı, aileleri de komşularıyla birlikte eğlenceli saatler geçirme imkanı buldu.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme