• Haberler
  • Siyaset
  • Sinan Oğan’dan Kılıçdaroğlu’na sığınmacılar hakkında fırlatmalı cevap

Sinan Oğan’dan Kılıçdaroğlu’na sığınmacılar hakkında fırlatmalı cevap

Sinan Oğan, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldığını duyurmasının ardından TRT’de canlı...

Sinan Oğan, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldığını duyurmasının ardından TRT’de canlı yayına katıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının sebebi olarak kendi adaylığını gösteren Sinan Oğan, “Benim HDP ile yan yana gelmem eşyanın tabiatına aykırı” diyerek millet ittifakını desteklememesinin altında yatan temel sebebin altını çizdi.

Yayın esnasında sığınmacılar konusuna da değinen Oğan, “Tezkereye karşı çıkarak Suriye’de askeri bir varlık gösterilmediği takdirde bu iş nasıl olacak? Sığınmacıları nasıl göndereceksiniz? Sınıra götüreceksiniz, mancınıkla karşıya mı atacaksınız?” sözleri ile gündem oldu.

Kendi cumhurbaşkanı adaylığı döneminde TRT yayınlarına katılmamışken, ikinci turda destekleyeceği kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklamasının ardından TRT Haber’de yayına katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme