Seyhun Soykan'dan örnek davranış

1958-2014 yılları arası Tire'ye bağlı Gökçen belediyesi, 2014 yılında 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla Gökçen ve Karhat...

1958-2014 yılları arası Tire’ye bağlı Gökçen belediyesi, 2014 yılında 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla Gökçen ve Karhat olarak iki ayrı mahalle olmuştu.

Gökçen Beldesinin son belediye Başkanı Mustafa Önem tarım ve hayvancılıkla uğraşan Karhat mahallesinde atıl durumda bulunan Karhat Sulama Kooperatifini hayata geçirerek yöre insanına hizmet vermeye başladı.

Koopratif üyelerine yardımcı olabilecek bazı tarım makinalarına ihtiyaç olduğunu öğrenen iş adamı Seyhun Soykan yaptığı açıklamada, “ Yazın sıcağında ekinlerimiz biçilirken her türlü afatlara hazırlıklı olmalıyız. Allah muhafaza çıkacak bir yangında bütün ürünümüz yok olabilir. Üreticileriminiz mağduriyetini en aza indirebilmek adına ilk olarak dört tonluk, traktörle çekilebilen su tankerini kooperatife hediye ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Önem yaptığı açıklamada, “ Seyhun kardeşimiz örnek bir davranış sergilemiştir. Kendisine şahsım, yönetim ve tüm ortaklarımız adına teşekkür ediyorum. Kooperatifçilik birlik ve beraberliktir, bu birlik ve beraberliği koruduğumuzda inanıyorum ki kooperatifimiz çok daha iyi yerlere gelecektir. Bütün üreticimize ürünlerinin, kazançlarının bol ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme