• Haberler
  • Asayiş
  • Sevgilisinin ailesi tarafından darba ve cinsel şiddete uğrayan erkek, adalet arıyor

Sevgilisinin ailesi tarafından darba ve cinsel şiddete uğrayan erkek, adalet arıyor

İddiaya göre Ankara Etimesgut’ta yaşayan 21 yaşındaki Recep K., eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırıldıktan sonra şiddete...

İddiaya göre Ankara Etimesgut’ta yaşayan 21 yaşındaki Recep K., eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırıldıktan sonra şiddete ve cinsel saldırıya uğradı. Recep K., iki kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Recep K., kendisini kaçıranların eski sevgilisi Beyza B.’nin dayısı Necmettin B. ve ağabeyi Gürkan B. olduğunu iddia etti. Ardından Ayyıldız Mahallesi’nde bulunan tenha bir alana götürülerek burada darba ve cinsel şiddette uğradığını söyleyen Recep K., sevgilisinin babasının yanına götürülmek için bir araca bindirildiğini, araç durduğu sırada inip kaçtığını iddia etti.

Tuzağa düşürüldü

Hastaneden darp raporu alan mağdur, kendisine şiddet uygulayan iki kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyette verdikleri ifadenin ardından salındı.

Olayı ailesinin öğrenmesinin ardından sevgilisi Beyzanur B. ile ayrıldığını da belirten Recep K., sevgilisinin telefonundan “seni parkta bekliyorum” mesajı geldiğini, parkta kendisine tuzak kurulmuş olduğunu söyledi.

Zorla arabaya bindirildi

Zorla arabaya bindirildiğini de sözlerine ekleyen Recep K., “Ayyıldız Mahallesi’nde boş bir tepeye götürdüler. Videolarımı çekip cinsel saldırıda bulundular. Darp ettiler. Daha sonra olayı savcılığa anlattım. Ancak serbest bırakıldılar. Şu anda soruşturma devam ediyor. Adalet arıyorum” dedi.

İfadelerini vermelerinin ardından salınan 2 şüpheli hakkında da yeniden gözaltı kararı verildi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme