Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Cuma Mesajları

En güzel, kısa, uzun, farklı, anlamlı, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajları 11 Ağustos’un gelişi ile...

En güzel, kısa, uzun, farklı, anlamlı, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajları 11 Ağustos’un gelişi ile birlikte paylaşılmaya başlandı. Müslümanların haftalık bayramı olan Cuma gününün gelişiyle birlikte camilere akın edilecek ve farz ibadeti eda edilecek. Bu özel günün anlam ve önemini Whatsapp, Instagram, Twitter ve SMS üzerinden sevdikleriyle paylaşmak isteyenler;

Bugün dualarımızın ve niyetlerimizin Cenab-ı Hakk’a ulaştığı, kalplerimizin huzurla dolduğu mübarek Cuma gününe eriştik. Rabbim, bu mübarek gün vesilesiyle dualarımızı kabul buyursun, günahlarımızı affetsin. İçimizdeki hayırlı niyetleri çoğaltsın ve bizi rahmetiyle kuşatsın. Bu Cuma, yüreklerimizin aydınlığı, yüzlerimizin tebessümü, dualarımızın geri çevrilmeyeceği bir gün olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.

Cumanız mübarek olsun! Dualarınız kabul, gününüz aydın olsun.

Rabbim bugün dualarınızı kabul etsin, Cuma’nız hayırlı olsun!

 

Mübarek Cuma günü, Rabbin rahmetinin en yoğun hissedildiği bir zaman dilimidir. Bu güzel gün vesilesiyle yüreğinizden geçen tüm güzel duaların kabul olmasını temenni ederim. Rabbim, sıkıntılarınızı hafifletsin, kalbinizi huzurla doldursun. İçimizdeki kötülükleri temizlemeye, iyilikleri çoğaltmaya vesile olan bu mübarek gün, hayatımıza bereket ve güzellikler getirsin. Dualarınızın Cenab-ı Hakk’a iletilmesi dileğiyle, hayırlı Cumalar.

Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz huzurlu bir Cuma günü olsun.

Dualarımızın kabul olduğu bir Cuma dileğiyle. Hayırlı cumalar!

Cuma, Rabbimizin rahmetinin ve mağfiretinin bütün yeryüzüne yayıldığı bir gündür. Bu özel gün vesilesiyle yüreğinizden tüm dualarınızı ve dileklerinizi samimiyetle iletiyorum. Rabbim, dualarınızı kabul buyursun, yollarınızı aydınlatsın. Unutmayın ki, her hayırlı niyet ve dualarınız, en ince ayrıntısına kadar O’nun bilgisindedir. Bu Cuma günü, geleceğinize dair umutlarınızı yeşertsin, sıkıntılarınızı hafifletsin. Hayırlı Cumalar dilerim.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme