• Haberler
  • Selçuk’un yardım tırı deprem bölgesine ulaştı

Selçuk’un yardım tırı deprem bölgesine ulaştı

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da yardım kampanyası başlatılmıştı. Selçuk Belediyesi’nin çağrısı üzerine ilçe...

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da yardım kampanyası başlatılmıştı. Selçuk Belediyesi’nin çağrısı üzerine ilçe esnafı ve vatandaşlar tarafından deprem felaketini yaşayanlar için toplanan ve özellikle yorgan, battaniye, soba gibi temel ihtiyaçların bulunduğu yardım tırı, Elazığ’a ulaştı. Selçuk’tan yola çıkan yardım tırı ile birlikte yola çıkan Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Engin Kaçer, yüreği Elazığ’da atan Selçukluların yardımlarını deprem felaketi yaşayan vatandaşlara dağıttı.

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Halkı olarak Elazığ ve bölge halkının acılarını paylaşmak, onların acılarını biraz olsun hafifletmek adına toplanan yardımların yerine ulaştığı bilgisini veren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Soğuk kış gününde tüm Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketi, hepimizi derinden yaralamıştır. Ben bu acıya ortak olan, kalbi Elazığ’da atan ilçemizin yüreği güzel insanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Halkımız şundan emin olsun ki yapmış oldukları yardımlar, emin ellerle yerine ulaştırıldı” diyerek Selçuk’un duyarlı halkına bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Onur Karagöz

 

Bakmadan Geçme