• Haberler
  • Genel
  • Selçuk’ta ağabeyini öldüren genç tutuklandı

Selçuk’ta ağabeyini öldüren genç tutuklandı

Olay, dün öğle saatlerinde Zafer Mahallesi 3040 Sokak’ta meydana geldi. Vatandaşlar, ağaçların arasında hareketsiz yatan bir...

Olay, dün öğle saatlerinde Zafer Mahallesi 3040 Sokak’ta meydana geldi. Vatandaşlar, ağaçların arasında hareketsiz yatan bir kişiyi fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi ve yapılan detaylı incelemeler sonucunda kimliğinin Kadir İnci (33) olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri, ölen kişinin telefonu ve çevrede yaptıkları araştırmalar sonucunda 19 yaşındaki A.E.İ.’nin ağabeyini öldürdüğünü tespit etti. Gözaltına alınan genç, sorgusunda uyuşturucu etkisi altında olduğunu ve sürekli olarak kız kardeşi ve annesine şiddet uyguladığını iddia etti. A.E.İ., ağabeyi Kadir İnci’yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. İşlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İHA

Bakmadan Geçme