• Haberler
  • Sel çalışmaları sürüyor

Sel çalışmaları sürüyor

5 Haziran'da Ödemiş, Tire ve Bayındır'da mevsim normallerinin üzerinde yağan yağış sonrası oluşan afet bölgelerinde çalışmalar...

5 Haziran’da Ödemiş, Tire ve Bayındır’da mevsim normallerinin üzerinde yağan yağış sonrası oluşan afet bölgelerinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Özellikle Tire’de Doyranlı ve Derebaşı mahallelerinde oluşan sel sonrası İZSU Çevre koruma Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Dereler Körfez Tarama Birimi, 5 Haziran’dan bu yana çalışmalarını sürdürüyor. Mesai kavramı gözetmeksizin dere ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların mağduriyetinin bir an önce bitmesi için bayramda da iki koldan aralıksız çalıştılar. Yetkililer, kısa süre sonra çalışmaların tamamlanacağını söylediler.
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Derebaşı Muhtarı Süleyman Kandak, “5 Haziran’da aşırı yağış sonrası dere yataklarımızın dolması ile sel baskınları yaşadık. İZSU Dereler Birimi, ertesi gün imdadımıza yetişti. Şimdi derelerimiz yeniden ıslah oluyor. Ekipler mesai kavramı gözetmeksizin bayramda da çalıştılar. İZSU ekiplerine ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme