• Haberler
  • Şehitler için spor yarışları

Şehitler için spor yarışları

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Ödemiş Kapalı Spor...

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Ödemiş Kapalı Spor Salonu’nda spor müsabakaları düzenlendi. Etkinlikler kapsamında basket atışları, penaltı atışları, badminton, boks, güreş gibi birçok değişik alanda etkinliğe katılan kursiyer sporculardan oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, büyük ilgi gösterdiler. Sportif faaliyetler sonunda sporculara Gençlik Hizmetleri Ödemiş İlçe Spor Müdürü Cafer Cebeci tarafından madalya ve belge takdimi yapılırken dondurma da ikram edildi.

Gençlik Hizmetleri Ödemiş İlçe Spor Müdürü Cafer Cebeci, “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Anma Etkinlikleri kapsamında birtakım sportif faaliyetler gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bir kez daha bugüne kadar bu vatan uğruna hayatlarını kaybetmiş tüm değerli şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Turnuvaya katılan sporcu gençler ise, “Bu anlamlı etkinlik kapsamında gerçekleşen sportif faaliyetlerde bulunmaktan son derece mutlu olduk. Tüm şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz” mesajını verdiler.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme