• Haberler
  • Şehit ve gazilere törenli anma

Şehit ve gazilere törenli anma

Ödemiş Pirinççi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Kocakabak tarafından organize edilen Şehitler ve Gaziler...

Ödemiş Pirinççi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Kocakabak tarafından organize edilen Şehitler ve Gaziler Anma Programı ve Mevlid-i Şerif törenine Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ve beraberindeki Ödemişli gaziler de katıldılar.

Pirinççi’deki tarihi şehitlik abidesinin önünde saygı duruşu, İstiklal Marşı, Mevlid-i Şerif ve plaketlerin dağıtımı sonrasında Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi tarafından hazırlanan Ödemiş Gazileri kitabı ve kütüphaneye konmak üzere Şehitler kitabı, Pirinççi Mahallesi Muhtarı Yalçın Kocakabak’a takdim edildi.

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, “Pirinççi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için gerçekleşen Mevlid-i Şerif törenine katıldık. Bizim için duygulu anların yaşandığı bir tören oldu. Bayram sonrasında böyle bir etkinlikte bulunmaktan son derece mutlu olduk” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme