Seferihisar’ın 101. Kurtuluş Yıl Dönümü Coşkusu

11 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri, Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak. Ayrıca,...

11 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri, Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak. Ayrıca, Seferihisar Belediye Bandosu da gün boyunca ilçenin sokaklarında müzikal gösteriler sunacak.

Kurtuluş coşkusu ise Pazar Yeri Otoparkı’nda gerçekleşecek konserlerle devam edecek. Saat 20.00’de Zeynep İde’nin sahne alacağı etkinlikler, saat 21.00’de ise ünlü şarkıcı Buray’ın konseriyle renklenecek.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 101. yıl dönümü için özel bir program hazırladıklarını belirterek, “11 Eylül’ü coşkuyla kutlayacağız. Kurtuluşun anlamını, tüm vatandaşlarımızla paylaşmak ve gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seferihisar’ın kurtuluşunu sağlayan Çolak İbrahim Paşa ve silah arkadaşlarına minnet borçluyuz. Bu mirasa sonsuza kadar sahip çıkacağız. Tüm halkımızı kurtuluş coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme