Seçim yaklaşırken, saha çalışmaları hızlandı

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CHP Bayraklı ilçe örgütünün saha çalışmaları hız kazandı. Baharın müjdecisi...

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CHP Bayraklı ilçe örgütünün saha çalışmaları hız kazandı. Baharın müjdecisi Marteniçka bilekliklerini ağaçlara asarak dilek tutan 300 kadın, seçimde başarı sözü verdi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bu seçimi kadınlarımız kazanacak, halkımız kazanacak” dedi. İlçe Başkanı Didem Gültekin ise, “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülkemizde huzuru, refahı, barışı, bereketi hep birlikte yaşayacağız. Kadınlarımızla birlikte söz veriyoruz” dedi.

“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise “Bu seçimin nasıl sonuçlanacağını belirleyecek olan kadınlarımızdır. Bu seçimi Bay Kemal kazanacak! Kadınlarımız kazanacak, halkımız kazanacak, hep birlikte kazanacağız. Size söz yine baharlar gelecek” ifadelerini kullandı.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin de “Biz umudun adıyla yola çıktık ve Bayraklılı kadınlarımızla söz veriyoruz… 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolunda bu ülkeye huzur, refah, bereket, barış gelecek ve aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Birliği, beraberliği, barışı, huzuru simgeleyen Marteniçka bilekliklerimizi ağaçlara bağladık ve bize şans getirmesini diledik” diye konuştu.

Bakmadan Geçme