• Haberler
  • Seçim çalışmalarını tamamladı

Seçim çalışmalarını tamamladı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için geri sayım bitmek üzere. Seçim çalışmalarının...

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için geri sayım bitmek üzere. Seçim çalışmalarının sonlarına doğru gelen İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Anıl Selek,  Ödemiş Sanayi Sitesi’nde bulunan sanayi esnafıyla bir araya gelerek seçim turlarını tamamladı.

İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Anıl Selek “İYİ Parti Ödemiş Teşkilatı olarak seçim çalışmaları kapsamında iyi bir süreç geçirdiğimize inanıyorum. Bu süreç içinde değerli vatandaşlarımızla, değerli işadamı ve esnafımızla da güzel bir diyalog içerisine girdik. İYİ Parti’nin ülkemize ne gibi yenilikler getireceğinin mesajını verdik. Gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi ve yakınlık, bizi son derece mutlu etti ve moral kaynağı oldu.

Seçimin son turlarına girerken bu kez ekmeğini taştan çıkaranlardan Ödemiş Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldik. Sanayi esnafımızla iş yerlerinde kendileriyle tokalaştık. Hal ve hatırlarını sorduk. Vatandaşımızın bir değişim beklediğini biliyoruz. Bu değişimin tek adresi de İYİ Parti ve Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’dir. Bölgemizin bir milletvekiline ihtiyacı vardır. Burada pek çok sorun var. Bunların Meclis’e taşınmasında bölgemizden bir milletvekilinin köprü görevini üstlenmesi gerekiyor. Onun için de Türkiye İYİ olsun, bölgemiz İYİ olsun” dedi.

Haber: Turgay KONURALP 

Bakmadan Geçme