Şebnem Bursalı kimdir?

Şebnem Bursalı, Aslen Aydın’lıdır. Kökeni Karadeniz ve Balkanlara kadar uzanmaktadır. Annesi Selanik, Arnavut göçmeni ve Trabzon...

Şebnem Bursalı, Aslen Aydın’lıdır. Kökeni Karadeniz ve Balkanlara kadar uzanmaktadır. Annesi Selanik, Arnavut göçmeni ve Trabzon Sürmeneli bir anne, babası ise yörük kökenlidir.

Üniversite eğitiminden sonra, 1993 ve 1994 yılları arasında TRT’de “Reha Muhtar ile Ateş Hattı” adlı programda yapım elemanı ve muhabir olarak görev yapmıştır. Daha sonra Gün Gazetesi’nde muhabirlik, Yeni Asır gazetesinde köşe yazarlığı yapmış ve 1995 yılında Yeni Asır Ankara Temsilcisi olmuştur.

Ayrıca, Atv’de “İktidar Oyunu” haber programı, Sabah Ankara’da “Şebnem Bursalı’nın Oltasına Takılanlar” adlı köşe yazısı, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, Atv Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi birçok kurumda görev yapmıştır.

Son olarak, Şebnem Bursalı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri’nde AK Parti İzmir 1. Bölge’den milletvekili adayı olmuş ve resmi olmayan sonuçlara göre adaylığı kazanmıştır.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme