• Haberler
  • Siyaset
  • Sarıgül’den Abdüllatif Şener yorumu: Omurganız yoksa…

Sarıgül’den Abdüllatif Şener yorumu: Omurganız yoksa…

14 Mayıs seçimleri sonrası CHP’den istifa ettiğini açıklayan, ilk turda Sinan Oğan’a oy verdiğini söyleyen eski...

14 Mayıs seçimleri sonrası CHP’den istifa ettiğini açıklayan, ilk turda Sinan Oğan’a oy verdiğini söyleyen eski CHP’li Abdüllatif Şener, ardından o sözleri kafa bulmak için söylediğini açıkladı.

Abdüllatif Şener’in son dönemdeki açıklamalarını yorumlayan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, “Omurganız yoksa, duruşunuz yoksa, bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz” dedi.

Sarıgül açıklamasında, “Son derece üzüldüm. Bu tip konuşmalar, siyasete ve demokrasiye olan ilgiyi azaltır. Geçmişte önemli görevlerde bulunmuş siyasilerin attıkları adımlara, verdikleri karara dikkat etmeleri lazım. Omurganız yoksa, duruşunuz yoksa, bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz. Siyaset omurgalı insanların siyaseti olmalı. Siyasette vefasızlara, ihanetçilere asla yer olmamalı. Siyasetçiler gücünü koltuğundan değil kişiliğinden almalı. Zikzak yapan siyaset adamlarının ömrü çok kısa olur. Ama dik duran omurgası olanların yolu hep uzun olmuştur. İyi günde beraber olduğunuz insanlara, kötü günde bir şey söylememeniz lazım. Omurgası, ilkesi olmayan yanardöner siyasetçileri toplum dışlar” ifadelerine yer verdi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme