Şapka

Şapka, genellikle yağmur, güneş veya soğuk havalardan korunmak için giyilen bir baş örtüsüdür. Şapkalar genellikle moda...

Şapka, genellikle yağmur, güneş veya soğuk havalardan korunmak için giyilen bir baş örtüsüdür. Şapkalar genellikle moda için ve kişisel zevk veya tarzın sembolü olarak giyilir. Moda şapkalar birçok farklı stil ve renkte tasarlanabilir. Bazıları hasır, keçe veya ipekten, bazıları ise deri veya kürkten yapılır. Bazı şapkalar yüzü güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olan siperliklere sahipken diğerleri siperliklidir. Bazı şapkalarda kulaklarınızı soğuk havadan korumak için kulak kapakları da bulunur.

Şapka modelleri, ormanda yürüyüş yaparken veya açık hava aktiviteleriniz sırasında engebeli zeminde yürürken kaya ve dal gibi düşen nesnelerin neden olduğu yaralanmalardan başınızı korur. Ayrıca, balık tutma veya avlanma gibi açık hava aktiviteleriniz sırasında bir hayvan size saldırırsa, başınızı yaralanmaya karşı korurlar. Askeri eğitim sırasında giyildiğinde, bazı askeri kamuflaj şapka türleri tanımlama amacıyla kullanılabilir. Şapka, başın üstünü ve bazen yüzü örten bir başlıktır. Hava koşullarına karşı korunmak, törensel veya güvenlik amacıyla ya da moda aksesuarı olarak giyilebilir. https://www.kostebek.com.tr/sapkalar sayfasında bu ürünleri hemen inceleyebilirsiniz.

Bakmadan Geçme