Şampiyonluk gelirse

Şampiyonluğa çok yakın olan ve salı günü Ankaragücü deplasmanında kazanması halinde zafere ulaşacak olan Galatasaray hedefe...

Şampiyonluğa çok yakın olan ve salı günü Ankaragücü deplasmanında kazanması halinde zafere ulaşacak olan Galatasaray hedefe emin adımlarla ilerliyor.

Cimbom, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, savunma ve hücum çalışmasının ardından sona erdi.

Haber

Kart sınırda olan Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliviera, Sacha Boey, Milot Rashica ve Fredrik Midtsö’den her şeye rağmen kart görmemeleri konusunda uyarıldı.

Galatasaray Yönetimi de şampiyonluk için harekete geçti. Dursun Özbek ve yönetimi takıma, Sivasspor mücadelesinde 10, İstanbulspor maçında 10, Başakşehir karşılaşmasında ise 20 milyon TL’lik prim dağıtmıştı.

Galatasaray’da futbolculara MKE Ankaragücü’nü mağlup eder ve şampiyonluğunu ilan ederse toplamda 20 milyon TL’lik bir ödeme daha yapılacak. Böylece son 4 maçta verilen prim, 60 milyon TL’yi bulacak.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme