Şampiyon kupayı kaldırdı!

Galatasaray, 2022-2023 sezonunu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak tamamladı ve 23. şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk...

Galatasaray, 2022-2023 sezonunu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak tamamladı ve 23. şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kutlamaları, Galatasaray’ın Nef Stadı’nda gerçekleşti. Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 yendiği maçın ardından taraftarlığın kutlamaları eşliğinde sarı kırmızılı takım şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Kutlama serasında dolup taşan tribünlerdeki taraftarlar, ışık gösterileri ve çeşitli şovlarla takımlarının başarısını kutladılar. Sahada platformu oluşturuldu ve Galatasaray’ın simgesi olan aslan animasyonu perdeye yansıtıldı.

Kutlamada kulüp, teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye çağırıldı . Başta Galatasaray Başkanı, ardından yöneticileri, teknik direktörü ve yardımcıları son olarak ta futbolcular sahneye çıktı ve taraftarlarla birlikte sevinci paylaşmıştı.

Kutlama sırasında geçen yıl trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık da unutulmadı. Futbolculardan Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, Ahmet Çalık’ı anmak için formalarıyla birlikte sahneye çıktılar.

Şampiyonluk kupası ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Galatasaray kaptanı Fernando Muslera’ya takdim edildi.

Kutlamalara Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden Graeme Souness‘de katıldı. Galatasaray, 2023 Futbol sezonunda ilklerle dolu bir şampiyonluğa imza attı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme