• Haberler
  • SAL Güney Grubu’nda heyecan had safhada

SAL Güney Grubu’nda heyecan had safhada

Sonlarına yaklaşılan Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda yarış, bugün ve yarın yapılacak maçlarla devam edecek. 17....

Sonlarına yaklaşılan Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda yarış, bugün ve yarın yapılacak maçlarla devam edecek. 17. haftada iki müsabaka bugün oynanırken diğer dört maç ise yarın gerçekleştirilecek.

Haftanın açılışı, bugün saat 14.00’te başlangıç düdüğü çalınacak olan Balçova Belediye Termalspor-Torbalı Çaybaşıspor mücadelesi ile yaşanacak. Play off potasının hemen altında dördüncü sırada bulunan ev sahibi ekip, son haftaların dikkat çeken takımı Torbalı Çaybaşıspor karşısında mutlak üç puan parolası ile sahaya çıkacak. Konuk takım ise girdiği zorlu fikstürde alabildiği kadar puan toplayarak sezon sonunda korkulu rüya yaşamak istemiyor.

Günün bir diğer maçında ise moralsiz Çeşme Belediyespor, saat 15.00’te son sıraya demir atan Selçuk Çamlıkspor deplasmanında üç haftalık galibiyet özlemini dindirmek için sahaya çıkacak.

Yerini korumak istiyor

Grupta esas heyecan ise yarınki maçlarda. Geçtiğimiz hafta Ödemişspor’a kaybetmesine rağmen zirvedeki yerini korumayı başaran lider Halilbeylispor, saha ve seyircisi önünde Şirinyerspor’u yenip mağlubiyetini telafi etmek niyetinde. Buca temsilcisi Şirinyerspor ise geçtiğimiz hafta kurtulduğu küme düşme potasından iyice uzaklaşmak için puan ya da puanlarla ayrılmak zorunda.

Aynı saatte oynayacaklar

Saat 14.00’te iki müsabaka yapılacak. İç sahadaki galibiyet serisi, 2-2’lik Alaçatıspor beraberliği ile bozulan Bayındırspor, kaldığı yerden devam etmek üzere sezonun ilk yarısında hükmen mağlup ettiği Özçamdibispor ile kapışacak. İkinci sıradaki Alaçatıspor ise aynı saatte Güzelbahçe Belediyespor karşısında sürpriz yaşamamak için saha ve seyircisi önünde terleyecek.

Efe’de parola üç puan

Günün son maçının startı ise saat 16.00’da verilecek. Dörtte dört yaparak kalan müsabakalar öncesi play off ümidini koruyan Ödemişspor, haftaya play out potasında giren Narlıdere Belediyespor ile Narlıdere Ali Artuner Sahası’nda kozlarını paylaşacak. Efe, kazanması halinde hem üst sıralara biraz daha yaklaşacak hem de galibiyet serisini beş maça çıkaracak. Ev sahibi Narlıdere Belediyespor’un ise şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Ligin ilk yarısında iki takım arasında Ödemiş Saracoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen mücadeleden Ödemişspor, 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı bilmişti.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme